Do 60 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Polévka / Ukrajinská kuchyně
Suroviny:
2 ks mrkve
2 ks petržele
1 ks cibule
5 ks brambor
4 ks řepy
500 g kysaného zelí
200 ml smetany 33 %
500 g vařeného hovězího masa
1,5 l hovězího vývaru
200 ml rajčatového protlaku
Nové koření
Bobkový list
Máslo
Kopr
Petržel
Sůl
Pepř
Postup:
Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a orestujeme. Do základu dáme bobkový list, nové koření, protlak, zelí, osolíme, opepříme zalijeme vývarem a vaříme cca 30 minut. Až bude zelí měkké, přidáme na kostičky nakrájené a předem uvařené brambory, řepu a maso. Necháme provařit a na závěr vmícháme smetanu, petržel a kopr. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.