Do 20 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Česká kuchyně
Suroviny:
Tatarák losos
200 g uzený losos
1 ks šalotka
1 PL dijonské hořčice
1 PL hrubozrnné hořčice
Kopr
Šťáva z citrónu
Sůl
Pepř
Tatarák z hovězího masa
250 g hovězí svíčkové
1 ks cibule
2 ks kapary
2 ks nakládané okurky
2 ks vejce
1 PL hořčice dijonská
1 PL worcesterská omáčka
2 PL kečupu
1 PL vinný ocet
Olivový olej
Sůl
pepř
Postup:
Losos
Lososa a šalotku nakrájíme na malé kostičky. Vložíme do mísy přidáme hořčici, kopr, citrón, sůl, pepř. Vše zamícháme a podáváme s opečenou bagetou.
Hovězí maso
Do mísy dáme najemno nakrájené hovězí maso. Přidáme hořčici, kečup, vinný ocet, worcester, najemno nakrájenou, cibuli, okurky, kapary, olivový olej, sůl, pepř a vejce. Vše důkladně promícháme a podáváme s topinkou. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.