Moje Hruška, Tatarákové variace

Aktuální leták 14. 1. - 20. 1. 2025

Otevřít v PDF

Tatarákové variace

Do 20 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Česká kuchyně

Suroviny:

Tatarák losos

200 g uzený losos

1 ks šalotka

1 PL dijonské hořčice

1 PL hrubozrnné hořčice

Kopr

Šťáva z citrónu

Sůl

Pepř

 

Tatarák z hovězího masa

250 g hovězí svíčkové

1 ks cibule

2 ks kapary

2 ks nakládané okurky

2 ks vejce

1 PL hořčice dijonská

1 PL worcesterská omáčka

2 PL kečupu

1 PL vinný ocet

Olivový olej

Sůl

pepř

 

 

 

Postup:

 

Losos

Lososa a šalotku nakrájíme na malé kostičky. Vložíme do mísy přidáme hořčici, kopr, citrón, sůl, pepř. Vše zamícháme a podáváme s opečenou bagetou.

 

Hovězí maso

Do mísy dáme najemno nakrájené hovězí maso. Přidáme hořčici, kečup, vinný ocet, worcester, najemno nakrájenou, cibuli, okurky, kapary, olivový olej, sůl, pepř a vejce. Vše důkladně promícháme a podáváme s topinkou. Přejeme dobrou chuť.

 

 

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.