do 40 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Hlavní jídlo / Moravská kuchyně
Šumajstr
Suroviny:
200 g rýže
1 cibule
2 lžíce sádla
200 g anglické krkovičky
1 plechovka červených fazolí
3 stroužky česneku
sůl, pepř
1 sklenice sterilizovaných okurek Znojmia k podávání
Suroviny:
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, ke které přidáme najemno nakrájenou anglickou krkovičku. Mírně ji opečeme, přidáme plechovku fazolí a uvařenou rýži.
Vše důkladně mícháme cca 5 minut. Osolíme, opepříme dle chuti. Přidáme prolisovaný česnek a podáváme
se sterilizovanými okurky.
Přejeme dobrou chuť!
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.