Do 20 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Česká kuchyně
Suroviny:
2 ks rýže v sáčku
2 ks konzervy tuňáka
1 ks konzerva krájených rajčat
1 ks červená paprika
1 ks cibule
1 ks jarní cibulky
8 ks žampionů
1 ks citronu
1 PL lžíce cukru
Hladkolistá petržel
Olivový olej
Sůl
Pepř
Postup:
Rýži uvaříme dle návodu. Do pánve dáme olivový olej a orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, papriku, žampiony. Osolíme, opeříme, přidáme rajčata s troškou cukru. Tuňáka scedíme a přidáme do zeleninové pánve. Na konec vmícháme uvařenou rýži. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a petrželkou. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.