Do 30 min./Pro 4 osoby/Snadné/Saláty/Česká republika
Suroviny:
300 g dýně
300 g čerstvého salátu
100 g červeného zelí
100 g vařené cizrny
50 g sýru feta
1 lžička mleté papriky
1 lžička chilli
2 lžičky olivového oleje
1 lžička balsamica
sůl
Postup:
Dýni oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do misky společně s uvařenou cizrnou, přidáme lžičku olivového oleje, mletou papriku a chilli. Vše promícháme, aby se vše obalilo. Dáme na plech a pečeme 20-30 minut. Červené zelí nakrájíme na tenké kousky a přidáme do misky. Zakápneme zbylou lžičkou oleje a lžičkou balsamica, osolíme a vše promícháme. Upečenou dýni a cizrnu přidáme k salátu. Navrch rozdrobíme sýr feta. Celý salát ještě znova promícháme. Přejeme dobrou chuť!
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.