Do 120 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Česká kuchyně
Suroviny:
1,5 kg žeber
3 PL medu
6 ks stroužků česneku
3 PL kečupu
2 PL worcesterové omáčky
2 PL sójové omáčky
2 PL sladké chilli omáčky
2 PL hořčice
Olej
Sůl
Pepř
Postup:
Připravíme marinádu z kečupu, hořčice, worcesterové omáčky, sójové omáčky, chilli omáčky, medu, česneku, oleje, osolíme a opeříme. Do marinády vložíme na kousky nakrájená žebra a necháme přes noc marinovat. Druhý den dáme žebra do pekáče, mírně podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 190 stupňů cca 100 minut. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.