Do 20 min./ Pro 3 osoby / Snadné / Oběd / Česká kuchyně
Suroviny:
3 ks filety štiky nebo tresky
1 ks salátová okurka
1 ks červená paprika
1 ks žluta paprika
6 ks rajčátek
1 ks červená cibule
1 ks listový salát
6 ks černých oliv
1 ks citronu
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
1 lžíce koření na ryby
Sůl
Pepř
Postup:
Zeleninu umyjeme a nakrájíme na větší kousky do mísy. Vše smícháme dohromady a přidáme olivový olej, balzamikový ocet, osolíme a opepříme. Rybu pokapeme citronem, přidáme koření, olej a sůl. Na předem rozpálený gril dáme opékat filety z obou stran. Podáváme se salátem. Přejeme dobrou chuť
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.