Moje Hruška, Boršč

Aktuální leták 22. 10. - 28. 10. 2024

Otevřít v PDF

Boršč

Do 60 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Polévka / Ukrajinská kuchyně

Suroviny:

2 ks mrkve

2 ks petržele

1 ks cibule

5 ks brambor

4 ks řepy

500 g kysaného zelí

200 ml smetany 33 %

500 g vařeného hovězího masa

1,5 l hovězího vývaru

200 ml rajčatového protlaku

Nové koření

Bobkový list

Máslo

Kopr

Petržel

Sůl

Pepř

 

 

 

 

Postup:

Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a orestujeme. Do základu dáme bobkový list, nové koření, protlak, zelí, osolíme, opepříme zalijeme vývarem a vaříme cca 30 minut. Až bude zelí měkké, přidáme na kostičky nakrájené a předem uvařené brambory, řepu a maso. Necháme provařit a na závěr vmícháme smetanu, petržel a kopr. Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.